Opština Vlasotince
PRIMER DOBRE LOKALNE SARADNJE U SRBIJI
utorak, 04 jul 2017 08:25

Posle 10 meseci veoma dobre saradnje između opštine Vlasotince, od koje je i došla inicijativa za realizaciju projekta, i organizacije, koja  od 2003. radi  na uključivanju građana u procese donošenja odluka na lokalnom nivou, Centra za lokalnu demokratiju – predstavljeni smo kao primer veoma dobre lokalne saradnje u Srbiji.

Our Citizens for Our Municipality: a top example of local cooperation in Serbia

Opširnije...
 
U BEOGRADU PROMOVISANI VLASOTINCE I VINSKI BAL
ponedeljak, 30 jul 2018 12:23

U okviru saradnje sa Etnografskim muzejom, sinoć su u Manakovoj kući u Beogradu promovisani svi aspekti kulturne i turističke ponude Vlasotinca. Poseban akcenat stavljen je na privredno-turističku manifestaciju Vinski bal, koja se ove godine održava 24. i 25.avgusta.

Opširnije...
 
PREDSTAVNICI MINISTARTSVA POLJOPRIVREDE U VLASOTINAČKOM KRAJU
utorak, 11 septembar 2018 15:06
1Pomoćnik ministra poljoprivrede za ruralni razvoj Aleksandar Bogićević, sa saradnicima, posetio je danas domaćinstva u Prilepcu i Stajkovcu, u vlasotinačkoj opštini.
Opširnije...
 
ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ДОДЕЛУ "ОКТОБАРСКЕ НАГРАДЕ" ЗА 2018. ГОДИНУ
ponedeljak, 27 avgust 2018 08:54

oktobarska priznanjaОктобарске награде се додељују сваке године на Дан ослобођења Власотинца -  "10. октобар", друштвеним, јавни и приватним предузећима, јавним установама, месним заједницама, друштвима, удружењима грађана и појединцима, као знак признања за резултате постигнуте у развоју општине из области: привреде, образовања, културе, спорта, социјалне, дечје и здравствене заштите, комуналне делатности, делатности органа локалне самоуправе и другим делатностима од значаја за развој општине.


ПРЕУЗМИТЕ ЦЕО ТЕКСТ pdf

 
VEĆNICI U DOBROVIŠU, ODRŽALI I SEDNICU
petak, 29 avgust 2014 08:24
 
sednica veca u DobrovisuČlanovi Opštinskog veća zasedali su danas u Dobrovišu, najudaljenijem selu vlasotinačke opštine.
-Ovo je jedan od načina da se približimo žiteljima udaljenih delova vlasotinačke opštine. Ovakvu praksu nastavićemo i ubuduće jer smo na sednici veća doneli odluku da jedna sednica ovog organa mesečno bude održana u nekom od vlasotinačkih  sela – rekao je predsednik opštine Zoran Todorović.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 8 od 85
Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+