ASFALTIRANA ULICA U GLOŽANU
subota, 14 jul 2018 16:55
Uvećaj:
IMG 2317U Gložanu, u vlasotinačkoj opštini, asfaltirana je ulica koja prolazi pored osnovne škole, ukupne dužine 400m.
-Ova ulica je važna za bezbedno kretanje dece, pre svega. Prolazi pored škole i izlazi na  bivši magistralni put M9, današnji državni put prvog B reda. U prvom delu, dužine 150m širina kolovoza nije standardna – 4,5 m – jer je bilo nerešenih imovinskih odnosa i nije mogla da se uradi šira ulica, a u drugom delu dužine 250m njena širina je pet metara – kaže zamenik predsednika opštine Boško Stančić.

Vrednost investicije je oko 8 miliona dinara, finansirana je iz budžeta opštine Vlasotince, radove je, u roku, izvelo preduzeće AB kop iz Vlasotinca.

- Ovom ulicom praktično završavamo asfaltiranje u Gložanu. Biće uskoro gotovo i u Stajkovcu, a radi se i u drugim mesnim zajednicama jer nam je cilj da pokušamo da u svim selima „pokrijemo“ asfaltom sve ulice ili bar većinu njih. Radimo projektnu dokumentaciju za Komaricu, to je oko 12 km puta prema Ravnoj Dubravi i opštini Gadžin Han. Projekat će biti gotov za mesec dana i pokušaćemo da obezbedimo sredstva iz republike za to asfaltiranje. U planu su radovi i u Jakovljevu.  Generalno, želimo da poboljšamo putnu infrastrukturu u brdsko-planisnkim mestima ne samo nasipanjem kao do sada, nego da napravimo dobre kanale, da stavimo tucanik bar 10 cm i time bar malo dugotrajnije obezbedimo normalnu komunikaciju svih tih građana – najavio je predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović.

IMG 2318
 

jn
lpa2

48 sati2
Pitajte predsednika2
op2
ozak2
Imamo 20 gostiju na mreži

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+