ASFALTIRANA ULICA U GLOŽANU
Uvećaj:
IMG 2317U Gložanu, u vlasotinačkoj opštini, asfaltirana je ulica koja prolazi pored osnovne škole, ukupne dužine 400m.
-Ova ulica je važna za bezbedno kretanje dece, pre svega. Prolazi pored škole i izlazi na  bivši magistralni put M9, današnji državni put prvog B reda. U prvom delu, dužine 150m širina kolovoza nije standardna – 4,5 m – jer je bilo nerešenih imovinskih odnosa i nije mogla da se uradi šira ulica, a u drugom delu dužine 250m njena širina je pet metara – kaže zamenik predsednika opštine Boško Stančić.

Vrednost investicije je oko 8 miliona dinara, finansirana je iz budžeta opštine Vlasotince, radove je, u roku, izvelo preduzeće AB kop iz Vlasotinca.

- Ovom ulicom praktično završavamo asfaltiranje u Gložanu. Biće uskoro gotovo i u Stajkovcu, a radi se i u drugim mesnim zajednicama jer nam je cilj da pokušamo da u svim selima „pokrijemo“ asfaltom sve ulice ili bar većinu njih. Radimo projektnu dokumentaciju za Komaricu, to je oko 12 km puta prema Ravnoj Dubravi i opštini Gadžin Han. Projekat će biti gotov za mesec dana i pokušaćemo da obezbedimo sredstva iz republike za to asfaltiranje. U planu su radovi i u Jakovljevu.  Generalno, želimo da poboljšamo putnu infrastrukturu u brdsko-planisnkim mestima ne samo nasipanjem kao do sada, nego da napravimo dobre kanale, da stavimo tucanik bar 10 cm i time bar malo dugotrajnije obezbedimo normalnu komunikaciju svih tih građana – najavio je predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović.

IMG 2318
 
inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+