KASNI SEZONA KUPANJA
Uvećaj:
IMG 0588Ni najrevnosniji kupači na gradskom jezeru u Vlasotincu ne pamte da sezona kupanja ovoliko kasni.  Vremenski uslovi, iako su na proleće drugačije nagoveštavali, ne idu na ruku kupačima.   

-Bilo je boljih i ložijih sezona, kraćih i dužih perioda za kupanje, ali ja ne pamtim da se ikad desilo da 1.avgusta brana još ne bude spuštena – kaže jedan od ljubitelja kupanja na Vlasini u Vlasotincu, koji pamti da se pre nekoliko godina okupao u reci čak 2.oktobra i da je voda bila prijatna.

-Mi smo obezbedili sve uslove da sezona kupanja počne kako treba – obezbedili smo spasioce, izvršili analizu vode, dobili potvrdu da je higijenski ispravna, ali vidite kakvo je vreme. Međutim, možda već sledeće nedelje bude uslova za kupanje, pošto meteorolozi najavljuju period toplog vremena bez kiše – kaže predsednik vlasotinačke opštine Zoran Todorović.

Gradsko jezero na brani u Vlasotincu tradicionlano, osim Vlasotinčana, posećuju i Leskovčani koji pored brze i osvežavajuće planinske reke traže osveženje od letnjih vrućina – kad ih ima.

IMG 0585

 

jn
lpa2

48 sati2
Pitajte predsednika2
op2
ozak2
Imamo 39 gostiju na mreži

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+