SEDNICA SKUPŠTINE PONOVO PREKINUTA
subota, 21 decembar 2013 17:00
Uvećaj:

Sednica SO-e je nastavljenaOdbornici Skupštine opštine Vlasotince usvojili su danas predlog odluke o budžetu za 2014. godinu, na nastavku sednice prekinute 10.decembra. Sednica je ponovo prekinuta kada su na red došli izbori i menovanja, pa tako nisu izabrani ni novi predsednik opštine, njegov zamenik i članovi Opštinskog veća. Poslove predsednika opštine, do izbora novog predsednika i dalje obavlja Nebojša Stojanović koji je na zasedanju 10. decembra podneo ostavku na ovu funkciju.

Budžet vlasotinačke opštine za narednu godinu iznosiće 721 milion 423 hiljade dinara. Odbornici SPS-a rekli su da nisu učestvovali u njegovom pravljenju i da se sa iznosima na mnogim stavkama ne slažu, ali da su glasali za budžet jer će, kako su naglasili, građani imati više štete ako se budžet ne usvoji zbog isticanja zakonskog roka. Odbornici Demokratske stranke takođe su podržali predlog budžeta za narednu godinu uz konstataciju da smatraju da ne treba da se smanjuju sredstva namenjena učešću u zapošljavanju i poljoprivredi.

Na dnevnom redu, između ostalog, bile su i odluke o administrativnim i lokalnim komunalnim taksama, kao i programi rada javnih i javno-komunalnih preduzeća i ustanova.
 

Odbornici Skupštine

Odbornici Skupštine opštine

 
inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+