IZABRAN NOVI PREDSEDNIK OPŠTINE
nedelja, 29 decembar 2013 21:00
Uvećaj:

ZoranTodorovicDiplomirani professor fizike Zoran Todorović (SNS) novi je predsednik opštine Vlasotince, a njegov zamenik diplomirani ekonomista Milan Jović (SPS). Članovi veća izabrani su u istom sastavu u kom su i do sada radili. Za Todorovića su glasala sva 44 prisutna odbornika, od 45 koliko broji vlasotinačka skupština. Milan Jović dobio je poverenje 28 odbornika.

Novoizabrani predsednik opštine Zoran Todorović rekao je da se funkcije prvog čoveka opštine prihvatio iz više razloga.

- Ovaj posao je izazov za svakoga, a opština Vlasotince ima potencijal koji treba podizati. Lokalna samouprava treba da bude servis građana i efikasna administracija u svakom smislu – rekao je Todorović.

Njegov zamenik Milan Jović zahvalio je odbornicima SPS-a što su ga kandidovali za ovu funkciju uz konstataciju:

- Nema potrebe da zahvaljujem drugim odbornicima koji su glasali za mene jer su to oni isti koji su prošli put potpisali zahtev za moju smenu. Doveli smo ovu situaciju do besmisla i zaista je vreme da se uozbiljimo.

Dosadašnji direktor Biblioteke, Srboljub Takić ponovo je imenovan na tu funkciju, a v.d. direktora Doma zdravlja dr Dragan Spasić, danas je imenovan za direktora.

Završetkom današnjeg zasedanja okončana je sednica Skupštine opštine započeta 10. decembra. Ovo je četvrto prekomponovanje vlasti u vlasotinačkom parlamentu od majskih izbora 2012.godine.

 

Zamenik predsednika opštine Milan Jović i glasanje

Milan Jovicglasanje 2

 

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+