SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA
četvrtak, 16 januar 2014 14:00
Uvećaj:

zgrada opstineVećnici vlasotinačke opštine ubuduće će zasedati jednom nedeljno kako bi se brže I efikasnije donosile odluke I rešavali nagomilani problemi, zaključeno je na prvoj sednici Opštinskog veća u novoj godini.

Predsednik opštine Zoran Todorović podelio je članovima veća i ostalim prisutnima Pravilnik o disciplinskoj i materjalnoj odgovornosti zaposlenih u opštinskoj upravi, koji je u upotrebi od ranije, ali do sada nije primenjivan. On je naglasio da će se odredbe tog pravilnika ubuduće striktno primenjivati.

Većnici su doneli odluku da se na dnevni red stavljaju svi zahtevi upućeni ovom organu na razmatranje, a ne samo odabrani, kao do sada.

U cilju uštede novca, usvojeni su pravilnici koji regulišu upotrebu službenih vozila, kontrolu potrošnje goriva i smanjenje limita na službenim mobilnim telefonima. Predsednik opštine Zoran Todorović formirao je i komisiju koja se sastoji od radnika vlasotinačke Direkcije, Vodovoda, članova opštinskog veća i pomoćnika predsednika opštine koja će obići sve mesne zajednice na teritoriji vlasotinačke opštine koje imaju problem sa vodosnabdevanjem. Komisija će izraditi predmere i predračune potrebnih sredstava jer opština Vlasotince planira da izdvoji sredstva u toku godine kako bi se počelo sa rešavanjem jednog od najvećih problema u tim mesnim zajednicama – vodosnabdevanjem.

 
{jcomments off}
 

jn
lpa2

48 sati2
Pitajte predsednika2
op2
ozak2
Imamo 41 gostiju na mreži

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+