OSTAVKA I PREKID
petak, 28 mart 2014 22:00
Uvećaj:

Nenad Stojkovic ex predsednik SOPredsednik Skupštine opštine Vlasotince Nenad Stojković (SNS) podneo je ostavku na danas popodne započetoj sednici lokalnog parlamenta.On je u obrazloženju odluke rekao da, devet meseci nakon što je GG Privrednici Vlasotinca, čiji je član bio, pristupila SNS-u, ne gaji više uverenje da na taj način može ostvariti ono što su kao grupa građana obećavali u predizbornoj kampanji.

-To pogotovo nije moguće učiniti kroz ovakav Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Vlasotincu u čijem radu najveći uticaj ima predsednik OO Nove Srbije Boško Stančić, zbog čega je prisutno ogromno nezadovoljstvo članova Srpske napredne stranke - rekao je Stojković u obraćanju odbornicima.

Odbornici su u nastavku sednice usvojili tačke iz dopune dnevnog reda, kao i rebalans opštinskog budžeta, nakon čega su iz sale izašli odbornici SPS-a, URS-a i deo odbornika SNS-a koji su ovoj stranci pristupili kao predstavnici Grupe građana Privrednici Vlasotinca. Nakon toga, ustanovljeno je da se u sali nalazi 20 od 45 odbornika i da nema kvoruma, posle ćega je sednica prekinuta.


 

{jcomments on}
 

jn
lpa2

48 sati2
Pitajte predsednika2
op2
ozak2
Imamo 31 gostiju na mreži

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+