OSTAVKA I PREKID
petak, 28 mart 2014 22:00
Uvećaj:

Nenad Stojkovic ex predsednik SOPredsednik Skupštine opštine Vlasotince Nenad Stojković (SNS) podneo je ostavku na danas popodne započetoj sednici lokalnog parlamenta.On je u obrazloženju odluke rekao da, devet meseci nakon što je GG Privrednici Vlasotinca, čiji je član bio, pristupila SNS-u, ne gaji više uverenje da na taj način može ostvariti ono što su kao grupa građana obećavali u predizbornoj kampanji.

-To pogotovo nije moguće učiniti kroz ovakav Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Vlasotincu u čijem radu najveći uticaj ima predsednik OO Nove Srbije Boško Stančić, zbog čega je prisutno ogromno nezadovoljstvo članova Srpske napredne stranke - rekao je Stojković u obraćanju odbornicima.

Odbornici su u nastavku sednice usvojili tačke iz dopune dnevnog reda, kao i rebalans opštinskog budžeta, nakon čega su iz sale izašli odbornici SPS-a, URS-a i deo odbornika SNS-a koji su ovoj stranci pristupili kao predstavnici Grupe građana Privrednici Vlasotinca. Nakon toga, ustanovljeno je da se u sali nalazi 20 od 45 odbornika i da nema kvoruma, posle ćega je sednica prekinuta.


 

{jcomments on}
 

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+