Prvi rebalans ovogodišnjeg budžeta opštine Vlasotince
sreda, 02 april 2014 16:00
Uvećaj:

Zoran predsednik 2Prvi rebalans ovogodišnjeg budžeta opštine Vlasotince bio je nužan iz tehničkih razloga jer su određene pozicije stavljene na pogrešan konto, zbog čega je bilo neophodno ispraviti ih – objašnjava Zoran Todorović, predsednik opštine Vlasotince.

Druga važna jeste prenamena sredstava sa projekta izgradnje pešačkih staza pored Vlasine, koji nije dobio dozvolu za gradnju.

-Ta sredstva preusmeriće se na rekonstrukciju kotlarnice u OŠ “8.oktobar”, zamenu kotla za grejanje u gložanskoj Osnovnoj školi, saniranje sanitarnog čvora u zgradi Gimnazije i rekonstrukciju dela vodovoda u Orašju i Kukavici – pojasnio je predsednik Todorović.

Reč je o sumi od 32 miliona dinara kreditnih sredstava koje je opština uzela prošle godine. Inače, budžet opštine Vlasotince za ovu godinu iznosi 722 miliona dinara.

Odbornici Skupštine opštine Vlasotince usvojili su rebalans budžeta na sednici održanoj 28. marta, ali je on ostao u senci burnih dešavanja na ovom skupštinskom zasedanju. Tada je, naime, predsednik SO Nenad Stojković podneo ostavku na tu funkciju a nakon usvajanja rebalansa budžeta, sednicu su napustili odbornici SPS, URS i deo odbornika SNS, koji je ovoj stranci pre devet meseci pristupio kao GG Privrednici Vlasotinca.

{jcomments on}
 

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+