DOGOVOR SA RADNICIMA JKP KOMUNALAC
četvrtak, 03 april 2014 14:45
Uvećaj:

Zoran predsednik 1


Na sastanku koji je predsednik Vlasotince opštine Zoran Todorović održao sa radnicima JKP Komunalac, dogovoreno je da se u narednih mesec dana u ovom preduzeću poboljša organizacija rada, obim iznošenja smeća i održavanja ulica, kao i naplata dugovanja građana i da se potom predstavnici preduzeća i lokalne samouprave ponovo sastanu i razmotre rezultate.

 - Ukoliko oni ne budu zadovoljavajući mi ćemo preduzeti mere i angažovati ljude da poprave stanje u preduzeću jer sve naše analize pokazuju da JKP Komunalac može da funkcioniše znatno bolje nego prethodnih godina- rekao je predsednik Todorović.

Prema današnjem dogovoru, radnici koji su pokrenuli tužbe protiv preduzeća trebalo bi da ih stopiraju, kako račun firme ne bi dospeo u blokadu. Zaposlenima u vlasotinačkom “Komunalcu” se u proseku duguje po 15-ak plata za šta je potrebno oko 18 miliona dinara. S druge strane, potraživanja koja treba naplatiti od građana iznose oko 8 miliona dinara.

 - Efikasnijom naplatom i boljom organizacijom u samom preduzeću, veći deo problema u “Komunalcu” bio bi rešen – dodaje Todorović.

U delatnost JKP Komunalac, osim usluga čišćenja grada, održavanja zelenila, iznošenja i odvoženja smeća, spadaju i pijačne usluge i usluge održavanja groblja.

{jcomments on}
 

jn
lpa2

48 sati2
Pitajte predsednika2
op2
ozak2
Imamo 23 gostiju na mreži

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+