DOGOVOR SA RADNICIMA JKP KOMUNALAC
četvrtak, 03 april 2014 14:45
Uvećaj:

Zoran predsednik 1


Na sastanku koji je predsednik Vlasotince opštine Zoran Todorović održao sa radnicima JKP Komunalac, dogovoreno je da se u narednih mesec dana u ovom preduzeću poboljša organizacija rada, obim iznošenja smeća i održavanja ulica, kao i naplata dugovanja građana i da se potom predstavnici preduzeća i lokalne samouprave ponovo sastanu i razmotre rezultate.

 - Ukoliko oni ne budu zadovoljavajući mi ćemo preduzeti mere i angažovati ljude da poprave stanje u preduzeću jer sve naše analize pokazuju da JKP Komunalac može da funkcioniše znatno bolje nego prethodnih godina- rekao je predsednik Todorović.

Prema današnjem dogovoru, radnici koji su pokrenuli tužbe protiv preduzeća trebalo bi da ih stopiraju, kako račun firme ne bi dospeo u blokadu. Zaposlenima u vlasotinačkom “Komunalcu” se u proseku duguje po 15-ak plata za šta je potrebno oko 18 miliona dinara. S druge strane, potraživanja koja treba naplatiti od građana iznose oko 8 miliona dinara.

 - Efikasnijom naplatom i boljom organizacijom u samom preduzeću, veći deo problema u “Komunalcu” bio bi rešen – dodaje Todorović.

U delatnost JKP Komunalac, osim usluga čišćenja grada, održavanja zelenila, iznošenja i odvoženja smeća, spadaju i pijačne usluge i usluge održavanja groblja.

{jcomments on}
 

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+