OBRENOVČANI U VLASOTINCU
utorak, 10 jun 2014 15:00
Uvećaj:

Sanja sa predsednikom opstine i cl. .Opst.vecaPredsednik vlasotinačke opštine Zoran Todorović, sa članovima Opštinskog veća, predao je danas u prostporijama Crvenog krsta pomoć u robi mladoj Vlasotinčanki Sanji Obradović. Ona je udata u Obrenovcu, ali je, tokom majskih poplava, utočište našla  u roditeljskom domu.

- Evakuisali su nas u noći između 15. i 16. maja. Bilo je strašno, ali nije bilo upozorenja da će se nešto tako desiti. Ujtru su se čule sirene, ali veoma slabo. Nismo imali struju I vodu, nismo znali šta se dešava. Ni mobilni telefoni nisu funkcionisali – priseća se Sanja tih momenata kada je sa dvoje dece suprugom evakuisana.

Ona dodaje da im je poplavljen lokal, potopljen auto, a da im je stambeni prostor srećom sačuvan jer se nalazi na petom spratu. Suprug se je posle dve nedelje vratio u Obrenovac, a ona je sa desetomesečnom bebom i trogodišnjim dečakom ostala u Vlasotincu.

- Kada smo čuli da je jedna porodica iz Obrenovca smeštena u Vlasotincu odmah smo reagovali. Doneli smo odluku na Opštinskom veću i uputili im 50 000 dinara, kao i interventnu pomoć u robi. Sada smo takođe obezbedili pomoć u namirnicama i sredstvima za higijenu. Ovakve ljudske priče moraju da probude najbolje u nama – rekao je predsednik Todorović.

Deo pomoći koju je danas dobila porodica Obradović obezbedio je i vlasotinački odbor Srpske napredne stranke.
{jcomments on}
 

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+