OBRENOVČANI U VLASOTINCU
utorak, 10 jun 2014 15:00
Uvećaj:

Sanja sa predsednikom opstine i cl. .Opst.vecaPredsednik vlasotinačke opštine Zoran Todorović, sa članovima Opštinskog veća, predao je danas u prostporijama Crvenog krsta pomoć u robi mladoj Vlasotinčanki Sanji Obradović. Ona je udata u Obrenovcu, ali je, tokom majskih poplava, utočište našla  u roditeljskom domu.

- Evakuisali su nas u noći između 15. i 16. maja. Bilo je strašno, ali nije bilo upozorenja da će se nešto tako desiti. Ujtru su se čule sirene, ali veoma slabo. Nismo imali struju I vodu, nismo znali šta se dešava. Ni mobilni telefoni nisu funkcionisali – priseća se Sanja tih momenata kada je sa dvoje dece suprugom evakuisana.

Ona dodaje da im je poplavljen lokal, potopljen auto, a da im je stambeni prostor srećom sačuvan jer se nalazi na petom spratu. Suprug se je posle dve nedelje vratio u Obrenovac, a ona je sa desetomesečnom bebom i trogodišnjim dečakom ostala u Vlasotincu.

- Kada smo čuli da je jedna porodica iz Obrenovca smeštena u Vlasotincu odmah smo reagovali. Doneli smo odluku na Opštinskom veću i uputili im 50 000 dinara, kao i interventnu pomoć u robi. Sada smo takođe obezbedili pomoć u namirnicama i sredstvima za higijenu. Ovakve ljudske priče moraju da probude najbolje u nama – rekao je predsednik Todorović.

Deo pomoći koju je danas dobila porodica Obradović obezbedio je i vlasotinački odbor Srpske napredne stranke.
{jcomments on}
 

jn
lpa2

48 sati2
Pitajte predsednika2
op2
ozak2
Imamo 32 gostiju na mreži

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+