JAVNI POZIV ZA STICANJE KVALIFIKACIJE ROMA I ROMKINJA
U okviru projekta  Obrazovanjem i zapošljavanjem-upoznaj Evropsku uniju, koji sprovodi Udruženje građana Sa e Roma  u Šišavi, u saradnji sa opštinom Vlasotince, otvoren je javni poziv za poboljšanje zapošljivosti 25 Roma I Romkinja kroz stručne obuke za različita zanimanja.

-Cilj projekta je da se stručnim osposobljavanjem stvore uslovi za pokretanje sopstvenog posla kroz ekonomsko osnaživanje Roma i  Romkinja sa područja vlasotinačke opštine gde se osobama sa ili bez kvalifikacije pruža mogućnost za uključivanje u svet – kaže Nevenka Vasić ispred Udruženja Sa e Roma.

Tromesečne obuke vršiće se za zanimanja: zidar, moler, fasader, stolar, kuvar, konobar I barmen. Javni poziv otvoren je do 11.novembra, a prijave se mogu dostaviti na adresu Udruženja Sa e Roma u Šišavi, u kancelariji SOS Vlasotince u ul. Save Kovacevica 79  ili putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 Ovaj jednogodišnji projekat finansiraju Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Republike Srbije preko programa Evropski PROGRES.

plakat za javni poziv SA E ROMA 1

 
inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+