Opština Vlasotince
VEĆNICI U DOBROVIŠU, ODRŽALI I SEDNICU
petak, 29 avgust 2014 08:24
 
sednica veca u DobrovisuČlanovi Opštinskog veća zasedali su danas u Dobrovišu, najudaljenijem selu vlasotinačke opštine.
-Ovo je jedan od načina da se približimo žiteljima udaljenih delova vlasotinačke opštine. Ovakvu praksu nastavićemo i ubuduće jer smo na sednici veća doneli odluku da jedna sednica ovog organa mesečno bude održana u nekom od vlasotinačkih  sela – rekao je predsednik opštine Zoran Todorović.
Opširnije...
 
NOVAC ZA NAJBOLJE OMLADINSKE INICIJATIVE
sreda, 09 april 2014 17:00

DOF 1

Nosiocima najboljih omladinskih inicijativa danas su u Vlasotincu uručeni čekovi sa novčanim iznosima za koje su aplicirali u okviru projekta Divac – omladinski fondovi. Podeljeno je 11 čekova ukupne vrednosti oko 750 000 dinara. Projekti se odnose na unapređenje sportskog života lokalnog stanovništva – uređenje terena, kupovina rekvizita, revitalizacija postojećih igrališta I slično.

- Za kratko vreme koliko sam na funkciji zamenika predsednika opštine uverio sam se da  osim objektivnih okolnosti koje danas postoje u radnom angažovanju mladih ljudi , ima mnogo I subjektivnih prepreka koje zavise isključivo od samog pojedinca. Zato onima čije su inicijative danas prošle, čestitam i želim da nastave da budu aktivni, a onima čije ideje nisu ovog puta podržane toplo preporučujem da ne odustaju  - rekao je zamenik predsednika opštine Vlasotince Milan Jović.

Opširnije...
 
NA PROMOCIJI MONOGRAFIJE O VLADI ILIĆU TRAŽILO SE MESTO VIŠE
petak, 16 jun 2017 07:22
IMG 1539Za sinoćnju promociju monografije o Vladi Iliću, u Galeriji vlasotinačkog Kulturnog centra tražilo se mesto više. Štaviše, ovdašnji poslenici u kulturi ne pamte da je skoro bilo posećenije promocije.
Na delu koje nosi naziv Prvi moderni gradonačelnik Beograda, autor, profesor književnosti Saša Stanković radio je punih sedam godina, a zainteresovao se za život i delo Vlade Ilića kada je 2009.postavljena njegova bista u beogradskom Zoološkom vrtu.
Opširnije...
 
Mladi Vlasotinca promovisali Vinski bal
utorak, 20 avgust 2013 17:00

volonteri 3

Članovi vlasotinačkog Volonterskog servisa promovisali su danas u Leskovcu i Bojniku dvodnevnu manifestaciju Vinski bal.

Oni su građanima delili flajere sa programom ove manifestacije, pozivajući ih da dođu i probaju vlasotinačko vino I grožđe.

“Vinski bal je zaštitni znak Vlasotinca i mi na ovaj način želimo da građane susednih mesta  pozovemo da nam se u četvrtak i petak pridruže u uživaju u vinu i dobroj zabavi”, kaže jedan od volontera.

Vinski bal  održaće se 22. i 23. avgusta u Vlasotincu.

 
Opširnije...
 
PROMOCIJA VLASOTINCA KAO VINSKOG KRAJA
sreda, 28 februar 2018 17:00
VLA na sajmu turizma 1-   Na jubilarnom 40. Sajmu turizma u Beogradu predstavili smo prirodne vrednosti našeg mesta, sa velikim osvrtom na manifestaciju Vinski bal - kaže v.d.direktora Turističke organizacije opštine Vlasotince Nataša Đokić Živković.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 9 od 85
Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+