Opština Vlasotince
SEMAFOR POSLE 30 GODINA
četvrtak, 25 septembar 2014 17:00

semafor pusten u radNa raskrsnici kod OŠ „8.oktobar“ i Policijske stanice u Vlasotincu vozači su danas bili pomalo zbunjeni, a saobraćajni policajci su im pomagali da se naviknu na novu signalizaciju jer je nakon više od 30 godina na ovom mestu ponovo postavljen semafor. Cilj rehabilitovanja semafora je da doprinese bezbednosti pešaka, posebno đaka, u ovom delu grada jer oni svakodnevno prelaze magistalni put na putu do škole i nazad, kažu nadležni.

Opširnije...
 
AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI
četvrtak, 25 septembar 2014 16:00

U akciji dobrovoljnog davanja krvi , u vlasotinačkoj biblioteci, dragocenu tečnost dalo je 36 građana. Još šestoro dobrovoljnih davalaca je vraćeno jer su lekari procenili da im njihovo trenutno zdravstveno stanje ne dozvoljava da daju krv. Današnju akciju organizovao je niški Zavod za transfuziju krvi.

Opširnije...
 
Obavestenje o produzenju datuma objavljivanja rezultata programa podrške udruženjima
petak, 19 septembar 2014 14:36{jcomments on}

 
PRIJEM ZA USPEŠNE SPORTISTE
petak, 19 septembar 2014 16:00

prijem sportista

Prvakinja sveta u kik boksu, u juniorskoj kategoriji, Jovana Ignjatović i  atletičari Marko Gorunović, Aleksandra Golubović, Jovana Milosavljević, Bogdan Zdravković i Predrag Filipović bili su danas gosti lokalne samouprave na prijemu koji su za njih priredili zamenik predsednika opštine Milan Jović i zamenik predsednika Skupštine opštine Miroslav Ljubenović.

Opširnije...
 
ZAMENIK AMBASADORA MAROKA U VLASOTINCU
petak, 05 septembar 2014 16:00

izjave za medijeZamenik ambasadora Kraljevine Maroko u Srbiji, Dris Ašak boravio je danas u Vlasotincu, sa ciljem da se upozna sa mogućnostima koje ova opština nudi u oblasti industrijske proizvodnje, poljoprivrede i kulture.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 81 82 83 84 85 Sledeća > Kraj >>

Strana 81 od 85
Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+